Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Beroepsopleidingen

Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato

Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato

De Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato is uitermate geschikt voor aankomend therapeuten en geïnteresseerden, die eerst een basis willen leggen met deze Medische Basisvakken Puur Plato opleiding en daarna (of gelijktijdig) een vakgerichte opleiding willen volgen zoals Life Science Therapeut van Vita Opleidingen B.V. Natuurlijk is de opleiding ook geschikt voor therapeuten die wel hun diploma Medische Basisvakken hebben, maar de Plato toevoeging nog missen.
Lees meer
Registeropleiding Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato

Registeropleiding Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato

De Registeropleiding Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato is aantrekkelijk voor aankomend therapeuten en geïnteresseerden, die eerst een basis willen leggen met deze Psychosociale Basisvakken Puur Plato opleiding en daarna (of gelijktijdig) een vakgerichte opleiding willen volgen zoals Life Science Therapeut van Vita Opleidingen B.V. Natuurlijk is de opleiding ook geschikt voor therapeuten die wel hun diploma Psychosociale Basisvakken hebben, maar de Plato toevoeging nog missen.
Lees meer
Registeropleiding Medische- Psychosociale Basisvakken SHO – 47 EC

Registeropleiding Medische- Psychosociale Basisvakken SHO – 47 EC

De Registeropleiding Medische- Psychosociale Basisvakken SHO is zeer aantrekkelijk voor zowel de complementair geneeskundigen die zich voornamelijk bezighouden met fysieke klachten, als de hulpverleners die zich voornamelijk bezighouden met psychische klachten. Immers, veel fysieke problemen kunnen een psychische grondslag hebben of kunnen zelfs komen door een psychische ziekte. Anderzijds kunnen psychische ziekten, zoals stemmingsstoornissen, weer veel fysieke klachten geven. Daarnaast kunnen psychische problemen ontstaan zijn door een fysieke ziekte.
Lees meer
Life Science Therapeut

Life Science Therapeut

De Beroepsopleiding Life Science Therapeut is een opleiding die voorbereidt op het werken als zelfstandig therapeut binnen het natuurgeneeskundig kader. Het is tevens een opleiding die alle aspecten van het therapeut zijn in ogenschouw neemt. Het neemt daarmee een unieke plaats in, in het geheel van natuurgerichte opleidingen.

Lees meer

Download de volledige studiegids