Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Specifieke Modules

Energetisch lichaamswerk - Magnetiseren

Energetisch lichaamswerk - Magnetiseren is het overbrengen van energie van de therapeut naar de cliënt op basis van polariteiten. Hierbij kan men 2 vormen van energieoverdracht onderscheiden: Het geven van de eigen energie door de therapeut, en het doorgeven van energie die niet van de therapeut zelf is. Magnetiseurs werken niet met de eigen energie omdat de eigen energie niet onuitputtelijk is, maar met kosmische kracht (Geestkracht). Deze kracht ontstaat uit het kosmisch -0- punt. 

De techniek van magnetiseren is in beginsel door iedereen te leren. Het kan gezien worden als een verdere ontwikkeling van natuurlijke vermogens, die bij iedereen aanwezig zijn.
Lees meer

Ideomotoriek - Ratio-intuïtieve Methodiek

In de Module Ideomotoriek - Ratio-Intuïtieve Methodiek - Bio-tensor deel 2 wordt aangeleerd om klacht- en ziekte gerelateerde oorzaken op hun ontstaansniveau op te sporen. De finale oorzaak wordt getest. Met specifieke testprotocollen wordt geoefend om de finale oorzaak van klachten en ziekten te bepalen op bewustzijnsniveau, orgaanniveau, celniveau of quantenniveau, in het centraal zenuwstelsel en de chromosomen mutaties.

De combinatie van de verschillende testen zorgt voor een integraal systeem die de behandeling van karmische en causale aspecten mogelijk maakt, met een overzichtelijk behandelplan als gevolg. 
Lees meer

Levend- (en droog) Bloed Analyse

Er zijn verschillende soorten bloedonderzoeken te onderscheiden die uitgevoerd worden in een klinisch chemisch, microbiologisch of klinisch farmaceutisch laboratorium. Bij Levend Bloed Analyse worden met een microscoop een aantal aspecten van het bloed onderzocht zoals de kwaliteit van de witte bloedcellen, de rode bloedcellen en de bloedplaatjes die deel uitmaken van het bloed.

Bij Droog Bloed Analyse kan men met name de vrije radicalen belasting in het lichaam herkennen en de ernst van de schade inschatten. Het onderzoek wordt gedaan met behulp van helderveld fasecontrast en donkerveld microscopie. 
Lees meer

Iriscopie/oogdiagnostiek

Iriscopie/oogdiagnostiek is van oudsher een gedegen diagnostisch middel. Men kan de iris vergelijken met een vingerafdruk. Niemand op aarde heeft dezelfde iris. De structuur of het patroon dat de iris vormt is zo specifiek, dat een mens hieraan herkend kan worden.


Iriscopie is een unieke methode om via de ogen een diagnose te stellen en informatie te krijgen over de lichamelijke en geestelijke balans van de cliënt. Achter elke klacht ligt een oorzaak die via het oog zichtbaar wordt.
Met iriscopie kan bijvoorbeeld worden beoordeeld of de opname van mineralen en vitaminen in orde is maar ook of de stofwisseling goed werkt en of er een ander lichamelijk probleem is. 
Lees meer

Download de volledige studiegids