Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Over ons

Wij zien met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet met onze beroepsopleidingen en een aantal zeer interessante bij- en nascholingen en natuurlijk twee Intervisiedagen op de agenda.

De Registeropleiding Medische Basisvakken gaat op zaterdag 2 september weer van start. In tien colleges wordt cursisten aan de hand van syllabus en PowerPointpresentaties en met praktijkoefeningen de anatomie, fysiologie en pathologie van het lichaam bijgebracht. De Registeropleiding Psychosociale Basisvakken heeft een vervolg op 8 september. Zeker in deze tijd blijkt deze opleiding een grote meerwaarde te hebben voor iedere therapeut.

De beroepsopleiding Life Science Therapeut die bestaat uit vier Modules waarvoor apart examen gedaan kan worden is nog steeds populair bij  zorgverleners en aankomend zorgverleners. Het eerste college vindt plaats op 9 september. In de Generieke fase -  Module 1 en 2  komen alle benodigde basiscolleges aan bod en in de Specifieke fase - Module 3 en 4 de verdieping van de onderzoeksmethoden en Energetisch lichaamswerk - Magnetiseren. Tijdens deze specifieke Modules wordt toegewerkt naar de zogenaamde Kruisdiagnose waar drie onderzoeksmethoden (Levend- (en droog) Bloed Analyse, Iriscopie/oogdiagnostiek en  Ideomotoriek – Ratio-intuïtieve Methodiek) worden gecombineerd.
 

Al onze opleidingen voldoen aan erkende criteria. Zo blijven wij onze kwaliteit waarborgen - nu ook online
Ook het komende seizoen bieden wij bijna al onze colleges zowel in de zaal in Zeewolde als online aan met uitzondering van praktijklessen.  Dit biedt dus extra mogelijkheden voor zorgverleners die wel willen (of moeten) bij- en nascholen maar niet willen of kunnen reizen.

Voor onze extra bij- en nascholingen verwachten wij ook dit seizoen weer veel belangstelling. De onderwerpen die aan de orde komen zijn: Traumaverwerking, Hersenschudding, Gastro intestinale en leverwerking, Hart en vaten gezond houden, Ziekte van Lyme en Voeding, gezondheid en eetstoornissen. Ook de collegedagen Werken met Expediënten zijn zeer interessant en leerzaam.
In het najaar van 2023 staat een Intervisiedag op de agenda met als onderwerp Angst en in het voorjaar van 2024 is het onderwerp Obstakels & creatief denken.

Kortom: voldoende redenen om aan te melden voor een college of opleiding. Wij ontvangen u graag in Zeewolde of Online.
 
Chr. Hazeleger
Juni 2023