Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Over ons

Wij zijn nog steeds blij met en trots op onze beroepsopleiding Life Science Therapeut. Omdat de volledige opleiding veelomvattend is, merken wij dat veel cursisten de mogelijkheid om per Module examen te doen met beide handen aangrijpen. Zo werkt men in stappen naar het eindresultaat van 165 EC toe.   

De belangstelling voor de door CPION geaccrediteerde Registeropleidingen Medische Basisvakken SHO Puur Plato (27 EC), Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato (25 EC) en Medische- Psychosociale Basisvakken SHO (47 EC) neemt toe. Vanaf september 2019 voldoen onze Registeropleidingen ook weer aan de aangepaste Plato eindtermen.
 

Kennis op zowel medisch als psychosociaal gebied is inmiddels een ‘must’ voor iedere therapeut. Omdat Vita Opleidingen B.V. werkt met praktijkoefeningen (de t-shirt methode)  en huiswerkopdrachten blijkt het leren voor het examen minder zwaar. Goede voorbereidingen doen blijkbaar wonderen.
 
Het komende seizoen bieden wij naast de bestaande opleidingen ook een aantal Clusters en Modules aan die (afhankelijk van de keuze) na een geslaagd examen en met een voldoende voor ingeleverde huiswerkopdrachten 15 of 20 EC opleveren.

Verder zijn er de bestaande bij- en nascholingen, maar zijn er ook een aantal nieuwe scholingsdagen toegevoegd aan het programma; het college SOLK en Rode vlaggen en het college Farmacologie/farmacovigilantie en Psychofarmaca.

Natuurlijk staan er ook in het komende seizoen twee interessante Intervisiedagen op de agenda. Wij raden aan om tijdig in te schrijven vanwege de grote belangstelling.

Al onze opleidingen voldoen aan erkende criteria. Zo blijven wij onze kwaliteit waarborgen.

Belangrijk is nog om te melden dat Vita Opleidingen B.V. lid is van de CGO (Collectief van Geaccrediteerde Opleidingen). Zo wordt er nauw samengewerkt om de kwaliteit te waarborgen.

Wij ontvangen u graag het komende collegeseizoen in Zeewolde.

Chr. Hazeleger
Juni 2019