Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Over ons


 

Team Vita Opleidingen werkt het hele seizoen met enthousiasme aan het samenstellen van een interessant en leerzaam lesprogramma. Naast onze beroepsopleidingen staan er een aantal zeer interessante bij- en nascholingen en natuurlijk twee Intervisiedagen per jaar op de agenda.

De Registeropleiding Medische Basisvakken gaat altijd in september van start en wordt gegeven op zaterdagen. In tien colleges wordt cursisten aan de hand van syllabus en PowerPointpresentaties en met praktijkoefeningen de anatomie, fysiologie en pathologie van het lichaam bijgebracht. De Registeropleiding Psychosociale Basisvakken start ieder jaar in maart en heeft een instroom mogelijkheid in september en wordt op vrijdagen gegeven. Zeker in deze tijd blijkt deze opleiding een grote meerwaarde te hebben voor iedere therapeut.

De beroepsopleiding Life Science Therapeut die bestaat uit vier Modules waarvoor apart examen gedaan kan worden en wordt ieder jaar enthousiast ontvangen door onze cursisten. Het blijkt populair bij zorgverleners en aankomend zorgverleners. De opleiding start in september met de Generieke fase -  Module 1 en 2. Tijdens deze 15 colleges komen diverse interessante en leerzame onderwerpen aan bod, waaronder de basiscolleges voor de specifieke fase. In de Specifieke fase - Module 3 en 4 volgt de verdieping van de onderzoeksmethoden Levend- (en droog) Bloed Analyse, Iriscopie/oogdiagnostiek en  Ideomotoriek – Ratio-intuïtieve Methodiek en Energetisch lichaamswerk - Magnetiseren. Tijdens deze specifieke Modules wordt toegewerkt naar de zogenaamde Kruisdiagnose waar drie onderzoeksmethoden worden gecombineerd.

Al onze opleidingen voldoen aan erkende criteria. Zo blijven wij onze kwaliteit waarborgen - ook online
Ook het komende seizoen bieden wij bijna al onze colleges zowel in de zaal in Zeewolde als online aan met uitzondering van praktijklessen.  Dit biedt dus extra mogelijkheden voor zorgverleners die wel willen (of moeten) bij- en nascholen maar niet willen of kunnen reizen.

Voor onze extra bij- en nascholingen verwachten wij ook dit seizoen weer veel belangstelling. De onderwerpen die aan de orde komen zijn: Voeding, gezondheid en eetstoornissen, Time Management en Journal, Verslaving en verslavingsgedrag en Verandermanagement & Motivatie. Ook de jaarlijkse collegedagen Werken met Expediënten zijn zeer interessant en leerzaam.

In oktober 2024 staat een Intervisiedag op de agenda met als onderwerp Stress.  Ook in 2025 zullen er weer Intervisiedagen zijn in maart en oktober.

Kortom: voldoende redenen om aan te melden voor een college of opleiding. Wij ontvangen u graag in Zeewolde of Online.
 
Team Vita Opleidingen