Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Over ons

Afgelopen seizoen zijn wij met onze uitgebreide beroepsopleiding Life Science Therapeut opleiding van start gegaan. Dat is goed bevallen. Inmiddels zijn de eerste (deel)examens in de Specifieke fase achter de rug, staan de eerste Praktijk-/stagedagen Kruisdiagnose in de planning en gaan wij vol vertrouwen het tweede seizoen in.  

Naast onze door CPION geaccrediteerde Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato (27 EC) en Registeropleiding Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato (25 EC) is afgelopen seizoen Registeropleiding Medische- Psychosociale Basisvakken SHO (47 EC) door de CPION goedgekeurd.

Wij als Vita Opleidingen B.V. gaan er vanuit dat het in deze tijd belangrijk is voor therapeuten, of men nu hoofdzakelijk Natuurgeneeskundig of hoofdzakelijk Psychosociaal werkzaam is, om zowel de Medische Basisvakken als de Psychosociale Basisvakken te volgen. En nu is er dus ook de mogelijkheid Medische- Psychosociale Basisvakken. Het is immers van groot belang om bij lichamelijk klachten ook de psychische kant van een klacht te kunnen begrijpen en met medische kennis heeft men bij psychologisch advies aan cliënten als hulpverlener duidelijk een meerwaarde. Zeker in deze tijd van toenemende SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) en DSM-5 (Diagnostic and Statistical Manual) classificatie van psychische stoornissen.

Al onze opleidingen voldoen aan erkende criteria. Zo blijven wij onze kwaliteit waarborgen.

Wij hebben een ruim aanbod voor bij- en nascholingen voor de Medische Basisvakken, Psychosociale Basisvakken en vakgericht. In één of meerdere dagen te volgen.

Belangrijk is nog om te melden dat Vita Opleidingen B.V. lid is van de CGO (Collectief van Geaccrediteerde Opleidingen). Zo wordt er nauw samengewerkt om de kwaliteit te waarborgen.

Al met al zijn wij weer trots op ons aanbod van opleidingen en zien het komende collegeseizoen met vertrouwen en enthousiasme tegemoet.
 

Vita Opleidingen B.V.

Mevr. Chr. Hazeleger (directeur)
Zeewolde, Juli 2017