Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Over ons

De belangstelling voor onze beroepsopleiding Life Science Therapeut neemt steeds meer toe. Wij zijn hier erg blij mee. De eerste eindexamens van deze  opleiding zijn achter de rug en een aantal cursisten mag zich inmiddels officieel Life Science Therapeut noemen.

Ook onze door CPION geaccrediteerde Registeropleidingen Medische Basisvakken SHO Puur Plato (27 EC), Psychosociale Basisvakken SHO Puur Plato (25 EC) en Medische- Psychosociale Basisvakken SHO (47 EC) doen het goed. Studenten zijn enthousiast over onze colleges en docenten en de meeste examenkandidaten zijn in één keer geslaagd. Goede voorbereidingen doen blijkbaar wonderen.
 

Wij als Vita Opleidingen B.V. gaan er vanuit dat het in deze tijd belangrijk is voor therapeuten, of men nu hoofdzakelijk Natuurgeneeskundig of hoofdzakelijk Psychosociaal werkzaam is, om  naast een beroepsopleiding zowel de Medische Basisvakken als de Psychosociale Basisvakken te volgen. Of een combinatie van beiden: Medische- Psychosociale Basisvakken. Met deze gecombineerde opleiding zijn wij in 2017 voor het eerst gestart en het blijkt een goede aanvulling op ons lespakket.

Komende seizoenen staan naast de bestaande bij- en nascholingen ook een aantal nieuwe colleges op het programma die als bij- en nascholing gevolgd kunnen worden voor zowel Medisch, Psychosociaal als Vakgericht. Meer informatie hierover staat op de website onder ‘extra bij- en nascholingen’. Tevens staan nu de onderwerpen van onze goed gewaardeerde Intervisiedagen op de website.

Al onze opleidingen voldoen aan erkende criteria. Zo blijven wij onze kwaliteit waarborgen.

Belangrijk is nog om te melden dat Vita Opleidingen B.V. lid is van de CGO (Collectief van Geaccrediteerde Opleidingen). Zo wordt er nauw samengewerkt om de kwaliteit te waarborgen.

Wij ontvangen u graag het komende collegeseizoen in Zeewolde.

Chr. Hazeleger
Juni 2018