Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Testimonials

Productinformatiedagen – Werken met Expediënten bij Vita Opleidingen B.V.

Om de werking en toepassing van de expediënten van Vita Producten B.V. toe te lichten worden ieder jaar een aantal productinformatiedagen georganiseerd die gefaciliteerd worden door Vita Opleidingen B.V. Onder de titel ‘Werken met Expediënten’ kunnen therapeuten kennis maken met alle facetten van deze expediënten.

Al meer dan 20 jaar worden de expediënten van Vita Producten B.V. door therapeuten ingezet om de kwaliteit van leven van hun cliënten te verbeteren en klachten te verlichten en waar mogelijk geheel te doen verdwijnen.

De productinformatiedagen zijn gepland op:

Vrijdag 30 september 2022            -            Productinformatiedagen - Werken met Expediënten 1/2
Vrijdag 14 oktober 2022                 -             Productinformatiedagen - Werken met Expediënten 2/2

Aanmelden kan bij www.vitaopleidingen.nl/bij-en-nascholing

Wij zijn erg blij dat een aantal therapeuten het succes met de inzet van deze expediënten wil delen:

Natuurgeneeskundig Therapeut en Iriscopist André Kluitenberg (www.deoerkracht.eu):

“Ik werk inmiddels bijna 10 jaar met de producten van Vita Producten B.V.. Het fijne aan het werken met deze producten is dat je niets verstoort en alleen maar zorgt voor (her)balans in het lichaam.

Of het nu relatief eenvoudige klachtenpatronen zijn zoals bijvoorbeeld hooikoorts, jicht of een griep – Vita Producten heeft bijna overal een antwoord op.

Maar ook complexe klachtenpatronen zijn uitstekend te behandelen met de producten van Vita Producten B.V.. Uiteraard geldt hier dat de kunde en kennis van de betreffende therapeut zeker ook belangrijk zijn. 

Samenvattend kan men relatief ‘eenvoudige’ klachtenpatronen behandelen vanuit het eerste en tweede echelon. Dit zijn systeemherstellende middelen die snel en effectief werken.
Je zult dan ook als therapeut snel resultaat boeken en een tevreden cliënt krijgen.

Complexere klachtenpatronen daar vindt men de sleutel tot succes op de twee hogere echelons, namelijk drie en vier. Uiteraard is de behandeling van deze klachtenpatronen complexer en zal dan ook meer tijd in beslag nemen.

Regelmatig krijgen wij te horen dat wij de kwaliteit van het leven van de cliënt sterk verbeterd hebben.

Als je oplossingen zoekt voor je cliënten, ga je dan eens verdiepen in de producten van Vita Producten B.V.”
 
Energetisch Therapeut Annette Prinsen (www.prananda.nl):

“Ik heb het leukste werk dat ik kan bedenken: ik werk als therapeut, geniet ervan te werken met het testprotocol en de middelen van Vita Producten B.V., geniet van de communicatie, de bijzondere contacten en de soms kleine wonderen van genezing, en voel me dankbaar voor de voortdurende stroom van mensen die mij benaderen voor een consult.

Bijna alle contacten met cliënten zijn telefonisch. Daardoor is het ook mogelijk voor mensen in het buitenland om mij in te schakelen, en af en toe gebeurt dat.

De juiste diagnose stellen
Mijn ervaring is dat mensen met nare klachten geholpen kunnen worden, maar het is wel de kunst om hiervoor de juiste diagnose te stellen. Die diagnose, een onderdeel van het testwerk, ervaar ik als het oplossen van een uitdagende puzzel. Ik maak daarbij gebruik van het testprotocol van Vita Opleidingen, en verdiep me in de klachten van een cliënt. Verdiepen houdt in lezen en zoeken naar waar die klachten voor kunnen staan. Maar zeker ook mijn intuïtie en afstemming, misschien wel het belangrijkste onderdeel, horen hierbij. Afstemmen op Akasha, het Veld, de grote bron van kennis. Dit geheel vormt de voorbereiding om te komen tot een advies.

Werking van de expediënten van Vita Producten B.V.
Het advies houdt bijna altijd in dat iemand een of meer middelen neemt van Vita Producten B.V., omdat ik de ervaring heb dat die effectief zijn. De middelen werken op een dieper niveau dan andere behandelingen doorgaans doen en hierdoor is het mogelijk om mensen te helpen herstellen van klachten, ook klachten waar ze al langer last van hebben. Chronische klachten zoals Lyme, tbc, blaasontsteking, huidklachten, darmproblemen en pijn heb ik zien verdwijnen. Eindelijk gaan mensen positieve resultaten ervaren. Zo heb ik ook mensen kunnen helpen die psychische klachten hadden, trajecten van jaren therapie achter de rug, en dan ineens zijn ze daar vanaf, doordat ze de ballast van onderbewuste gevoelens kwijtraken dankzij de middelen.

De resultaten die ik boek leren mij dat er veel te doen valt aan verbetering en herstel van de kwaliteit van leven. Als ik dat zie gebeuren, dan maakt dat zowel de cliënt als mij gelukkig.”

Mooi bericht:
Een man van 71 hoort bij de top van lange afstand hardlopers senioren in Duitsland. Probleem: hij heeft met hardlopen een schouder scheef staan, heeft één voet scheef staan en soms last van een klapvoet, waardoor rug- en kaakklachten zijn ontstaan.
Sinds begin februari neemt hij Chaos 56 (Atlas-Draaier) druppels. Inmiddels loopt hij in balans (geen scheve schouder, geen last van een scheve of klapvoet. Zijn hele houding is mooi recht en hij loopt beter.
Volgens Annette kan hij nu dus nog makkelijk kampioen worden.

Mooie ervaring:
Een cliënt kreeg van haar arts te horen dat ze (wederom) aan haar slagaderen geopereerd zou moeten worden. Er werd nog een periode van rust ingelast. Op haar verzoek heb ik haar getest en het expediënt Chaos 32 (Spataderen) ingezet. Gedurende 2,5 maand heeft zij de druppels dagelijks ingenomen.
Afgelopen week is zij teruggegaan naar de arts om te bespreken en de bekijken – dit in verband met een operatie. De arts constateerde na echo-onderzoek, dat de aderen schoon waren, en dat zij niet meer geopereerd hoefde te worden.
Weer zo’n mooie ervaring met een van de middelen van Vita Producten B.V.

Energetisch therapeut Petra Mayer-Tabak (praktijk Mayer GP):

“Niet alleen onze cliënten hebben goede resultaten, maar ook onze eigen klachten behandelen wij in onze praktijk in Dwingeloo. Ik heb zelf al geruime tijd last van mijn gewricht in de rechterknie. Aangezien wij graag de bergen op en af lopen tijdens onze vakanties in Oostenrijk heb ik lang gezocht naar een oplossing. Een tijdje geleden ben ik gestart met Syntheses 3 Gewrichten van Vita Producten B.V. en vlak voor we naar Oostenrijk vertrokken, heb ik nog een flesje gebruikt. Ook neem ik dagelijks een aantal druppels van Syntheses 85 Spieren. Deze neem ik ook dagelijks als we in de bergen gaan mountainbiken.

Tegen het einde van de vakantie maakten wij een heftige wandeltocht naar boven. Voor het eerst in lange tijd had ik absoluut geen knie klachten. Ik kon gewoon weer naar beneden wandelen. Hoewel het pad heel erg stijl was had ik absoluut geen pijn!
Ik ben erg blij met de energetische  middelen voor mij en voor onze cliënten.”

Therapeuten Ruud en Astrid Boele uit Oudewater:

“Het middel Panacea 8 Vasomotie hebben wij ingezet bij twee verschillende personen omdat deze mensen veel klachten hadden bij het lopen. Het gaat hier om twee oudere personen. Een man van 87 jaar die het product een aantal weken heeft gebruikt kon na twee weken een stuk beter lopen en had zijn wandelstok niet meer nodig. Ook het opstaan vanaf de bank ging een stuk beter.
De tweede persoon is een vrouw van 82. Ook zij heeft dit middel gebruikt. Na iets meer dan twee weken voelde zij zich een stuk stabieler met lopen en ook opstaan kostte haar minder moeite.
Beide personen hebben aangegeven heel erg blij te zijn met Panacea 8.”

Energetisch therapeut B. de Boon:

Een cliënt heeft een bijzondere ervaring met de energetische expediënten van Vita Producten B.V. met planten. De persoon had tomatenplanten die al een aantal jaren last hadden van een virus (TORREV: Tomato Brown Rugose Fruit Virus). Er is een flesje Syntheses 98 toegevoegd aan een liter water en deze een aantal malen over de tomatenplanten gespoten met een fijne spuit.
De tomatenplanten zijn inmiddels het virus kwijt met als resultaat dit jaar een grote oogst en prachtige tomaten.