Menu
Sluit
Vita Opleidingen BV
Gildenveld 49-53
3892 DD Zeewolde
Postbus 114
Tel: 0031 (0) 36 522 49 50
Route

Registratie CRKBO

Registratie Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs

KWALITEITSCODE VOOR VITA OPLEIDINGEN B.V.


Vita Opleidingen B.V. is door het CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) door middel van een uitgebreide audit goedgekeurd voor registratie van Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Hierdoor vallen de opleidingen onder de BTW vrijstelling voor beroepsonderwijs.

Het CPION voert een strenge kwaliteitscode aan de hand van 5 belangrijke beginselen: het zorgvuldigheidsbeginsel, rechtszekerheids-, kenbaarheids-, redelijkheids- en betrouwbaarheidsbeginsel.

Vita Opleidingen B.V. heeft daarmee bewezen dat het voldoet aan strenge kwaliteitsnormen niet alleen op het gebied van werkprocessen en vakinhoudelijk kennis, maar ook op het gebied van regels omtrent vertrouwelijkheid van privé- en persoonsgegevens of de normen rond reclame- uitingen.

Waar het opleidingsinstituut al vanaf het begin voor staat, is erkend en beloond.
Bij hen bent u verzekerd van de juiste informatie, correct en up-to-date. Geen addertjes onder het gras, duidelijk en ondubbelzinnig. Er wordt gewerkt met gekwalificeerde mensen met gedegen vakinhoudelijke kennis en gepaste didactische vaardigheden en kwaliteiten. Professioneel en van kwalitatief hoogwaardig niveau.

Men werkt zorgvuldig met uw gegevens. Ook tijdens begeleidingsprocessen wordt alles vertrouwelijk behandeld. De opleidingen zijn overzichtelijk en zorgvuldig samengesteld en u wordt terdege voorbereid op uw examen. Indien u problemen ondervindt tijdens de studie is er altijd iemand beschikbaar die u te woord kan staan of uw studie proces kan begeleiden om alles naar wens en tevredenheid af te ronden.

Wilt u een opleiding volgen?
Vita Opleidingen staat garant voor vakinhoudelijke kennis en kwalificaties in het belang van uw praktijk.

Dit alles en meer, omringd door een professionele locatie waar efficiëntie, organisatie, uitmuntende verzorging de hoofdrol spelen.

Bekijk het opleidingsaanbod.
Vita Opleidingen B.V. is door het CPION door middel van een uitgebreide audit goedgekeurd voor registratie van Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).